Victoria Consult Real Estate - cea de-a 7-a prezenta consecutiva la tIMOn


Victoria Consult Real Estate este la cea de-a 7-a participare consecutiva din cadrul celui mai important eveniment imobiliar din Romania, Targul Imobiliar National tIMOn, care se desfasoara in decursul acestui sfarşit de săptamana în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.Cu prilejul acestei ediţii, reprezentantii Victoria Consult au pregatit vizitatorilor interesaţi un portofoliu cuprinzător de 200 de apartamente, 80 de vile şi terenuri precum şi 40 de spatii comerciale la preţuri avantajoase. De asemenea, compania îşi va susţine cu această ocazie miniproiectul imobiliar Sunset Villa din oraşul Otopeni, ansamblu compus din 4 vile, clasificate după cum urmează:

Sunset Blue Villa are în componenţă 4 camere, 3 băi, bucătarie şi alte dependinţe dispuse astfel: parterul este format din living cu dining incorporat, bucătărie, grup sanitar, hol şi terase cu o suprafaţă totală de 57mp iar la etaj, suprafaţa de 62 mp cuprinde un dormitor cu baie proprie şi dressing, alte două dormitoare, o a doua baie, holul şi casa scării.

Sunset Orange Villa are în componenţă 3 camere, 2 băi, bucătarie şi dependinţele aferente. La parter se găsesc living + dining, bucătaria, grupul sanitar, la care se adaugă două terase, de la intrare şi din spate, toate însumând o suprafaţă totală utilă de 49 mp. Etajul este împărţit în două dormitoare dintre care unul cu dressing propriu, baie, hol şi casa scării, toate acestea însumând o suprafaţă utilă totală de 53 mp.

Ideea care a stat la baza acestui proiect este de a oferi tinerelor familii modernitatea unui nou cămin, siguranţa unei zone bune şi satisfacţia unui preţ imbatabil. Iar toate acestea realizate fără rabat la calitate deoarece vorbim despre un ansamblu rezidenţial oferit de Victoria Consult.

Cu o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa imobilialelor, Iulian Niculae, fondatorul Victoria Consult Real Estate a creat o companie a cărei activitate este excelenţa în consultanţă şi tranzacţii imobiliare şi a cărei eficacitate se datorează principiilor pe care compania s-a axat începând cu 2011: specializarea brokerilor pe zone si proprietăţi, educaţie continuă şi mai ales respect pentru clienţi.Victoria Consult - Excellence as a habit
Bdul. Ion Mihalache 187, et. 4, ap. 18
Sector 1, Bucuresti
imobiliare bucuresti
office@victoriaconsult.ro, 021 222 21 20,
www.victoriaconsult.ro

victoriaconsult.ro trafic.ro

Vreau sa cumpar
Vreau sa vand
Calculator taxe
EUR: 4.659 RON
USD: 4.0854 RONCurs Valutar
Newsletter
Facebook