Apartament 2 camere, ansamblu nou, acces facil

69047 EUR  - Comision 0
Codul ofertei: 01VX2435

Comision 0 la prima vizionare

Localizare
Zona 1 Mai - Grivita, Otopeni, Bucuresti Ilfov     Latitudine: 44.54191° Longitudine: 26.06212°
Numar camere
2


Suprafata Utila
62.73 mp


Compartimentare
decomandat


Confort
1


Etaj
2/3


Numar bucatarii
1


Numar bai
1


Numar balcoane
1


An constructie
2018


Structura rezistenta


Suprafata construita
62.73 mp


Numar locuri parcare
1
Utitlitati

Utilitati (Apa, Canalizare, Curent, Curent trifazic, Fosa septica, Gaz), Incalzire (Convectoare), Izolatii termice (Exterior, Interior), Strazi (Asfaltate), Acces internet (Cablu, Wireless)


Finisaje

Ferestre (PVC), Pereti (Faianta, Lavabil), Podele (Gresie, Parchet), Usa intrare (Lemn, Metal)


Dotari

Alte informatii

Interesat de zona Otopeni?! O idee excelenta! Iti propun LaRa Condominium. Ai doar 700 m din casa pana la DN pe un drum de oras civilizat, asfaltat, cu zona de trotuare si case frumoase pe ambele parti ale strazii. Si parculetul amenajat frumos de Primarie te ademeneste sa zabovesti putin si pe la el. :)

Este un ansamblu modern, atat ca design, cat si ca solutii smart tech.

Cand vorbim despre exterior, vorbim despre: bariera cu telecomanda sau cu apel telefonic, drum in incinta de 8 ml latime, infrastructura completa retele utilitare, transformator electric propriu, iluminat exterior cu senzori de crepuscul, joc de pavele pentru zona pietonala si zona de parcari, spatiu verde, tei, mesteceni, brazi si tuia, parcare auto vizitatori si loc parcare biciclete. Asa-i ca suna bine?! Toate sunt prezente!

Iar cand vorbim despre interior, vorbim despre: acces video interfon color Bticino, usi bloc profil aluminiu, rampa pardoseala granit, lift hidraulic Kronlift, iluminat Led cu senzori de miscare,  detectie incendiu, senzori fum, comenzi trape, alarma, grup pompare apa DAB, balustrade originale tabala perforata, usi acces apartament Piacentini sistem complet incalzire in pardoeala TECE, parchet stratificat, centrala Gaz Buderus cu  comanda wireless, termopan PVC Gealan 6 camere,  sistem termoizolant Knauf Insulation, ferestre de mansarda Velux, Fakro, balcoane mari tip logie, aparataj Schneider Electric, Bticino. Toate acestea sunt cateva elemente ce asigura confortul si siguranta ansamblului si definesc frumosul si, evident, toate prezente!

Apartamentul despre care vreau sa-ti povestesc se afla in al doilea bloc, la etajul 2, are 2 camere decomandate si bucataria open space. 

Esti dependent de papucii de casa? Se spune ca incalzirea in pardoseala trateaza aceasta dependenta si ca mersul descut este sanatate curata. Acum ai sansa sa verifici teoriile! Alti vecini si-au tratat deja dependenta dupa ce o iarna intreaga si-au rasfatat piciorusele pe podeaua incalzita. In plus, incalzirea in pardoseala trateaza si subiectul caloriferelor inestetice si “mancatoare”de spatiu al peretilor, aducand cu sine doar un distribuitor mic ce il poti incorpora in mobilier. 

Ferestrele sunt generoase si ca numar si ca intindere, si indiferent ca sunt fereastre de bucatarie, living sau dormitor toate au o inaltime de 195 cm sa intre cat mai multa lumina si cat mai mult soare, ca nu degeaba suntem in LaRa Condominium-Caminul Razelor de Soare. 

La pretul afisat se adauga TVA de 5%, in conditiile legii. Locul de parcare nu este inclus in pretul afisat.

Deci, cand te muti in Otopeni si te alaturi comunitatii LaRa Condominium? 

Descriere zona

inapoi


Detalii agent

NiculaeIulian

Niculae Iulian
Realtor

mobil:
tel fix: 0722305037
email: click aici


toate ofertele agentului
Cerere detalii

Oferte Similare
Bdul. Ion Mihalache 187, et. 4, ap. 18
Sector 1, Bucuresti
imobiliare bucuresti
office@victoriaconsult.ro, 021 222 21 20,
www.victoriaconsult.ro

victoriaconsult.ro trafic.ro

Vreau sa cumpar
Vreau sa vand
Calculator taxe
EUR: 4.7081 RON
USD: 4.1377 RONCurs Valutar
Newsletter
Facebook